Çorape për zhartien S814 të bardha

799 L

• çorape delikate për zhartien S814
• material çorape najloni ngjyrë bezhë – këmba do të duket e përsosur
• brez i bardhë në kofshë – ngjyra e pafajësisë dhe pastërtisë do të zbukurojë këmbën tuaj
• material elastik i këndshëm në prekje (94% poliamid, 6% elastinë)