Dorëza Heavenlly të bardha

1.199 L

• dorashka të bardha të dantellës elegante Heavenlly
• dorashka shumë elegante – një mënyrë e shkëlqyer për të intensifikuar ndjenjën e prekjes
• perfekte si dhuratë për dasmë dhe për natën e parë të martesës
• pëlhurë elegante dhe shumë e këndshme në prekje
• përbërja: 90% poliamid, 10% elastin

Ka stok