Kamzhik dhe Xigëluese A704 e zezë

1.199 L

• aksesor i dyfishtë që fton në lojëra pikante
• dizajn i lozshëm
• njëra anë është e mprehtë me një dizajn zemre, e bërë nga materiale të buta dhe të këndshme – qetëson edhe ndjesitë më të forta!
• përkëdhelëse me pendë në anën tjetër – kënaqësi e hollë
• aksesor i bërë nga materiale të forta dhe të këndshme (50% pendë, 10% plastikë, 10% poliester, 30% poliuretan)

S’ka stok