Mbulesa thithkash A748 dhe zi

999 L

• mbulesa të gatshme për lojë për bradavica në formë lulesh – aksesor unik
• mbulesat për bradavica janë të lidhura me një zinxhir elegant argjendi – më shumë magji
• ato janë vetë-ngjitëse
• mund të përdoren disa herë
• diametri – rreth 7.5 cm
• përfshihen dy copë
• kombinim i përsosur me jockstrap-in A740!
• brekët nuk përfshihen
• materiale të qëndrueshme (90% hekur, 10% PU)

S’ka stok