Mbulesa thithkash A750 dhe zi

799 L

• mbulesa thithkash në formë zemre
• kristal me shkëlqim – dekorim i gjoksit për femra
• arna janë vetëngjitëse dhe mund të përdoren disa herë
• diametri – afërsisht 7,5 cm
• kompleti përfshin një palë arna
• tanga nuk përfshihet
• Material i hollë dhe me cilësi të lartë ((50% poliestër, 30% akrilik, 20% PU)

Ka stok