Mbulesa thithkash Milladis dhe zi

1.099 L

• mbulesa të zeza thithkash të bëra nga materiali me shkëlqim
• thekë flirtuese, argjendi – një detaj shumë simpatik
• mbulesat janë të ripërdorshëm – e garantuar qëndrueshmëri dhe argëtim
• material vetëngjitës në brendësi
• materiali është shumë i këndshëm për lëkurën (52% hekur metal, 28% poliestër, 20% PU)

Ka stok