Pranga për lojë dhe Davilica Hunteria e kuqe

2.799 L

• pranga të kuqe dhe një qafë joshëse përfshihen
• unazë argjendi rreth qafës dhe prangave – zbukuron dhe shton karakter
• gjerdan i rregullueshëm – përshtatje perfekte
• pranga të lidhura me një zinxhir të heqshëm – aksesor i lalëpafajshëm
• material i ndritshëm, i butë – intrigon dhe josh (45% poliuretan, 45% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok