Qese lavanderie për të brendshme femrash

299 L

• një qese rrjetë e bardhë me zinxhir rozë
• ideale për të mbrojtur të brendshmet e tua të ndjeshme nga rrobat e tjera, dhe anasjelltas
• përmasat: 25.5 cm x 25 cm – e përshtatshme për disa brekë ose një komplet të tërë të të brendshmeve
• përbërja: 100% poliesterPërdor këtë qese për të ruajtur cilësinë dhe butësinë e të brendshmeve të tua, duke i mbajtur ato të sigurta gjatë larjes.

Ka stok