Rripa për lojë A740 dhe zi

2.499 L

• korse pikante në formën e një sutjeni pa gota
• gjerdan i rregullueshëm – lehtë për t’u rregulluar
• brezat rreth gjoksit – pamje mahnitëse dhe seksapil!
• rregullim shtesë në shpinë
• elemente metalike argjendi – elegancë me një shtim pikant
• unazë metalike poshtë qafës – tërheq vëmendjen dhe lidh brezat e sutjenit – efekt mbresëlënës
• artikujt e tjerë të prezantuar nuk përfshihen në këtë produkt
• materialet e përdorura: 60% PU, 40% metal

S’ka stok