Rripa për lojë A755 dhe zi XL/XXL

2.499 L

• një jashtëzakonisht tërheqës korsele në formën e një sutjeni pa kupë (madhësi XL/XXL)
• një qafakë e mbështjellë rreth qafës – një pamje shumë seksi!
• rripa rreth gjoksit – theksohet busti
• dy rripa të rregullueshëm – komoditet për madhësi të mëdha
• unaza dekorative
• material i butë dhe me shkëlqim (30% poliuretan, 25% poliester, 15% gomë, 30% metal hekuri)

S’ka stok