Set me pranga Tigerlla bezh

2.599 L

• pranga unike dhe një mbajtëse koke që thekson natyrën tuaj të egër
• mbajtëse koke e butë e bërë nga pëlhura me pika kafe dhe të zeza
• veshë seksi mace
• model me pika mbi dantellë – pamje e bukur
• zinxhir i rregullueshëm ari (pranga: 90% poliestër, 10% aliazh; veshë: 50% PVC, 30% poliestër, 15% plastikë PP, 5% metal)

S’ka stok