Bodi Giselia blu

3.899 L

• bodiGiselia blu kobalt për femra
• sytjena me kosha teli – mban në mënyrë perfekte gjoksin
• dekolte interesante e thellë – zgjat figurën dhe tërheq vëmendjen
• një gurë i çmuar dekorativ mes gjoksit – një detaj simpatik
• mbërthim i rehatshëm në qafë dhe kurriz – rregullim i përsosur për trupin tuaj
• rripa të rregullueshëm – të përsosur për trupin tuaj
• dantella seksi zbukuron të gjithë trupin
• mbërthim në ijë
• material delikat dhe transparent – pamje shumë tërheqëse
• pëlhurë elastike dhe e butë (90% poliamid, 10% elastan)