Pranga për lojë A768 të zeza

2.599 L

• Prangat A768 – elegante në ngjyrë të zezë me imitim lëkure dhe me një model të shtypur me motive kafshësh
• Rripa tërheqës në ngjyrë ari
• Zinxhir flirues në ngjyrë të artë
• Ngjyrë e qëndrueshme, shkëlqim i bukur dhe jashtëzakonisht delikate për lëkurën – do të të shoqërojnë për një kohë të gjatë (90% poliuretan, 10% metal)

S’ka stok