Bikini Bella Vista Wild One Size

2.499 L

• mikro bikini dypjesëshe me printe kafshësh sfiduese
• kosha gjoksi të rregullueshme trekëndore
• lidhjet e sipërme rreth qafës dhe shpinës – rehati, komoditet dhe përshtatje perfekte
• tanga është e lidhur në bel – për një pamje perfekte, tërhiqeni lart sipër belit
• material elastik dhe i këndshëm (85% poliamid, 15% elastan)

Ka stok