Rroba banjo Beverelle dhe zi

3.999 L

• Rroba banje një pjesë Beverelle e zezë
• stil unik i dekoltesë
• lidhje dhe rregullim – është i rehatshëm dhe duket i përsosur
• dekorime shumëngjyrëshe – mjaft femërore
• shpinë gjysmë e hapur
• zonë shumë komode rreth brekëve
• materiali është shumë elastik (82% poliamid, 18% elastan