Rroba banjo Playa Norte

4.099 L

• rroba banje një pjesëshe Playa Norte
• ngjyra neoni – një kombinim unik ngjyrash
• lidhëse rreth qafës – perfekte për rregullim
• pjesa e dizajnuar shumë seksi rreth gjoksit – duket perfekte!
• dizajni i pjesës rreth belit dhe stomakut e zgjat optikisht figurën
• funde me bel të lartë – këmbët do të duken më të gjata
• material shumë i hollë dhe elastik (82% poliamid, 18% elastinë)