Seksi kimono Yassmyne blu

4.299,00 L

• mantil seksi me një model veçanërisht të bukur
• rrip sateni rreth belit
• kombinim fenomenal i materialit të zi transparent dhe dantella blu
• skajet janë të zbukuruara me qerpikë-dantella
• material i butë dhe elastik (90% poliamid, 10% elastinë)