Bodi Alifini dhe zi

3.299 L

• bodi i zi prej rrjete elegante me dekorime saten
• rripa të rregullueshëm të qafës
• motivi me krahë dekoron në mënyrë perfekte pjesën e pasme – shumë origjinale!
• koshat prej sateni zvogëlojnë gjoksin – perfekt edhe nëse keni gjoks më të vogël
• mbërthim në ijë me dy faza – ju zgjidhni
• material i butë dhe elastik (90% poliamid, 10% elastinë)