Bodi Alluria dhe zi

• Bodi i punuar me dantellë në një dizajn mahnitës
• Motiv me lule – pamje magjepsëse dhe femërore
• Brezat e rregullueshëm – lehtë për t’u rregulluar
• Kupa me mbështetje – gjoksi i theksuar, perfekt në shfaqje!
• Pritje seksi poshtë gjoksit
• Dizajn trekëndësh – efekt i dobishëm për zvogëlimin e belit
• Ijet tërheqëse dhe pjesërisht të zbuluara të belit
• Pjesërisht e zbuluar prapa
• Lidhje kokëqeshëse në shpinë – përshtatje perfekte
• Gjysmëpantallona dantelle e lidhur me pjesën e sipërme të bodit – pamje joshëse e të pasmeve!
• Material i butë dhe elastik (90% poliamid, 10% elastan)Ju lutemi vini re se ky përshkrim është një përkthim i përafërt në gjuhën shqipe dhe mund të ketë nevojë për rishikim nga një folës nativ për të siguruar korrektësinë gramatikore dhe stilistike të plotë.

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.