Bodi Amallie dhe zi

• bodi i mrekullueshëm me prerje shumë joshëse
• brezat e rregullueshëm dhe mbyllja në shpinë ju garantojnë një përshtatje perfekte
• dantella në kupat e sutjenës thekson bukur mbushësin bezhë
• kupat me mbështetje – gjoksi duket në mënyrë të subtë dhe tërheqëse
• ornament bizhuteri midis gjoksit
• shtojcë dantelle në të pasmet – apel seksual 100%
• kombinimi i materialit të lëmuar me rrjetë të tejdukshme
• pëlhurë Multistretch e butë dhe shumë elastike

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.