Bodi Amanta dhe zi

2.899 L

• e tejdukshme me dantella tirkize të zbukuruara
• rripa të rregullueshëm – përshtatje e përsosur
• kosha me tela – thekson në mënyrë perfekte gjoksin
• një varëse e bukur mes gjoksit
• dantella në të dyja anët – një figurë vizualisht më e hollë
• shpinë seksi, e butë në prekje
• dantella joshëse dhe elegante në ijë
• ijë të hapura – shfaqja mund të fillojë
• material i bukur dhe elastik
• përbërja: 94% poliamid, 6% elastin