Bodi B136 dhe zi

3.499 L

• bodi i zi femër i bërë nga materiali transparent – i butë dhe joshëse
• dizajn elegant i prerjes dhe dekoltesë – shumë interesant
• mbërthim në bigëzim – komod
• shkon në mënyrë perfekte me të gjitha të brendshmet e tjera seksi
• mbulesat e thithkave në foto nuk janë të përfshira në produkt
• material shumë i hollë dhe elastik (90% poliamid, 10% elastinë)