Bodi Belisis dhe zi

• Bodi në ngjyrë të mrekullueshme të zezë dhe blu, me një mbyllje origjinale në bel
• Mbajtëse me tela – do të sigurojnë që gjithçka të mbetet në vendin e duhur
• Material që shkëlqen dhe dantellë – kombinim vërtet i nxehtë!
• Rripa seksi në pjesën e shpinës
• Brezat e supeve të rregullueshëm – do të garantojnë një përshtatje perfekte
• Material i këndshëm që garanton komoditet të lartë gjatë veshjes (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.