Bodi Evilia dhe kuq

• bodi joshës dhe i kuq pa këmbë
• mbajtëse kokë me brirë djalli
• choker tërheqës
• brezat e rregullueshëm për përshtatje perfekte
• brezat bashkohen në bark dhe në shpinë – ky stil ofron një efekt optik që dobëson figurën
• shtesë dantelle në shpinë – element që tërheq vëmendjen
• model dantelle seksi
• mbulesa tërheqëse për thithkat në formë djalli
• kostumi përbëhet nga: bodi, choker, brirë djalli, mbulesa për thithkat
• kulti nuk përfshihet
• materiale delikate (bodi, choker – 90% poliamid, 10% elastan; mbajtëse kokë – 45% PVC, 40% plastikë, 10% metal, 5% poliester; mbulesa për thithkat – 85% poliuretan, 10% poliester, 5% ngjitës)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.