Bodi Maderris dhe zi

3.499 L

• Bodi Maderris i zi me dantellë
• Dizajni unik që thekson linjat e trupit tuaj
• Kombinim interesant i dantellës dhe rrjetës
• Brezat e rregullueshëm në supe dhe mbyllje me disa nivele në shpinë
• Mbyllje me disa nivele në zonën e kofshëve për përshtatje të përkryer
• Varëse e bukur mes gjoksit
• Tkaninë elastike dhe e butë
• Përbërja: 90% poliamid, 10% elastan