Bodi Norides dhe zi

• Bodi Norides në ngjyrë të zezë
• Brezat e rregullueshëm dhe mbyllja me shumë etapa – përshtatje perfekte
• Kupa me mbështetje – thekson në mënyrë ideale gjoksin
• Prerje e pazakontë – rrit në mënyrë fantastike feminitetin tuaj
• Varkë argjendi – tërheq vëmendjen
• Pëlhura delikate – garanci për komoditet (pëlhura: 100% poliuretan; pëlhura: 90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.