Bodi Nudelia Neon Pink

2.299 L

• bodi unike prej materiali transparent seksi
• vija të buta rozë neoni për një stil të plotë
• rripat kryq neoni në pjesën e pasme – efekt WOW
• rripa të rregullueshëm – për gjoks të përsosur
• prerje trekëndore mbi gjoks dhe të pasme
• mbërthim i rregullueshëm në anën e pasme – rehati totale
• material i bukur dhe i butë
• përbërja: 90% poliamid, 10% elastinë