Bodi Xenita

2.999 L

• bodi femrash me printe kafshësh
• dekolte e thellë
• mbërthim i rregullueshëm i qafës me rripa dekorativë
• mbërthim i rregullueshëm në pjesën e pasme
• dy rripa dantelle të rregullueshme në pjesën e poshtme të shpinës
• material elastik dhe i këndshëm (90% poliamid, 10% elastinë)