Bodi Yaskana dhe zi

• Bodi Yaskana në ngjyrë të zezë
• Brezat e rregullueshëm dhe një brez në shpinë – garancia e një përshtatjeje perfekte
• Sutjena me mbështetje – pamje e bukur e gjoksit
• Varkë argjendi mes gjinjve – një detaj elegant
• Prerje seksi në zonën e barkut – një element intrigues
• Brez shtesë mbi vijën e ijëve – siluetë që tërheq vëmendjen në mënyrë sensuale
• Shpinë e ekspozuar e zbukuruar me një brez elastik – efekt ‘wow’!
• Brezat e çorapeve të çmontueshëm dhe të rregullueshëm – mund të vishen në shumë mënyra
• Materiale fleksibël dhe të këndshme në prekje (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.