Çorape për zhartien Remediosa të zeza

• çorape jashtëzakonisht intriguese
• lidhje në pjesën e kofshëve me një shtresë kadifeje – përshtaten bukur me trupin
• material i shkëlqyeshëm në pjesën e kofshëve – një përfundim i bukur për pamjen
• dizajn me rrjetë peshku
• material elastik dhe i butë (90% poliamid, 10% poliuretan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.