Çorape për zhartien S301 bezh

899 L

• Çorape për zhartien në ngjyrë të lëkurës me trashësi 15 DEN
• Përfundim i përsosur në kofshë pa detaje dantelle
• Materiali i shkëlqyeshëm najloni
• Material jashtëzakonisht i butë për një bashkim të sigurt me zinxhirët e zhartierës
• Material i hollë dhe i butë në prekje (80% poliamid, 20% elastan)