Çorape për zhartien S301 të bardha

999 L

• Çorape të bardha për zhartiera me trashësi prej 15 DEN
• Përfundim i përsosur në kofshë pa përdorimin e dantellës
• Material i shkëlqyer najloni
• Material shumë i butë që siguron kapje të qëndrueshme me zhartierat
• Material i hollë dhe delikat në prekje (80% poliamid, 20% elastan)