Çorape për zhartien S800 ngjyra e lëkurës

• Çorape të holla dhe universale në ngjyrë nude – kombinohen mrekullueshëm me shumë komplekte të brendshme seksi.
• Këmbët të përfshira në një rrjetë të delicatë dhe transparente.
• Përfundim me banda elastike në pjesën e kofshëve.
• Nuk janë mbajtëse vetë – bashkoi ato me brendshme që kanë rripa për zhartier.
• Përbërje e leshit elastik (85% poliamid, 15% elastan).

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.