Çorape për zhartien S818 të zeza

• çorape të bukura, të zeza
• inserte me shkëlqim – i japin këmbëve një pamje më të hollë dhe shtojnë karakter
• prerje kokëtare në anët – efekt i guximshëm
• vija të organizuara në një model trekëndësh – zgjasin këmbët bukur
• çorapet nuk mbahen vetë – ju garantojmë që rripa A762 do t’i mbajë ato në mënyrë të përkryer
• material elastik (90% poliamid, 10% poliuretan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.