Çorape rrjete vetë-mbështetëse S605 të bardha

1.699 L

• Çorape rrjetë të bardha, vetë-mbështetëse me trashësi 20 DEN
• Dantella në pjesën e kofshës përmban shirita silikoni nga ana e brendshme
• Materiali mahnitës rrjetë najloni që shkëlqen
• Shirita silikoni në kofshë të cilët nuk kërkojnë përdorimin e jartierëve dhe lidhëseve
• Material i hollë dhe i butë që ndihet këndshëm në prekje (80% poliamid, 20% elastin)