Çorape vetë-mbështetëse S305 bezh

1.699 L

• Çorape vetë-mbështetëse në ngjyrë të lëkurës me 15 DEN
• Dantella në pjesën e kofshës me shirita silikoni
• Materiali i ndritshëm najlonik
• Shiritat silikoni në kofshë eliminojnë nevojën për mbajtëse dhe jartiera
• Material i hollë dhe i butë në prekje (84% poliamid, 16% elastin)