Çorape vetë-mbështetëse S305 të kuqe

1.299 L

• Çorape vetë-mbështetëse në ngjyrë të kuqe me 15 DEN
• Dantella në pjesën e kofshës me shirita silikoni
• Materiali ndriçues najlonik
• Shiritat silikoni në kofshë nuk kërkojnë përdorimin e jartierëve ose ligave
• Material i hollë dhe i butë në prekje (84% poliamid, 16% elastin)