Çorape vetë-mbështetëse S306 të zeza

1.299 L

• Çorape vetë-mbështetëse në ngjyrë të zezë me 15 DEN
• Shiritë aksidentë në pjesën e kofshës me shirita silikoni
• Materiali i ndritshëm najlonik
• Shiritat silikoni në kofshë nuk kërkojnë përdorimin e jartierave ose lidhëseve
• Material i hollë dhe i butë në prekje (84% poliamid, 16% elastin)