Çorape rrjetë P602 të zeza

1.299 L

• Çorape rrjetë në ngjyrë të zezë me trashësi 20 DEN
• Zona e kofshëve e ekspozuar për më shumë sensualitet
• Rrjetë më të imët – çorape rrjetë të përshtatshme edhe për raste më festive
• Material i hollë dhe i butë në prekje (80% poliamid, 20% elastan)