Geta me ijë të zbuluar S815 të zeza

1.899 L

• geta delikate zhartien të zeza
• prerja e lartë thekson në mënyrë perfekte vijën e belit
• prerjet e mëdha theksojnë bukur ijët dhe të pasmet
• pëlhurë rrjetë më klasike me një rrjetë më të madhe – imitim i një rrjete delikate
• material i butë, që shtrihet në mënyrë perfekte (90% najlon, 10% elastan)