Geta P101 blu dhe errët

1.099 L

• çorape të blu të errëta 20 DEN
• dizajn pa panel në mes për komoditet të shtuar
• material i shkëlqyer najloni
• material transparent deri në bel – i njëjtë si në këmbë
• material i hollë dhe i butë në prekje (80% poliamid, 20% elastan)