Geta P102 bezh

1.299 L

• çorape të gjata ngjyrë kafe të qartë me 40 DEN
• dizajn pa kavilje për komoditet të shtuar
• material i shkëlqyeshëm najloni
• material transparent deri në bel – i njëjtë si në këmbë
• material i hollë dhe i butë në prekje (80% poliamid, 20% elastan)