Geta P102 të bardha

1.099 L

• Çorape të bardha me një dendësi prej 40 DEN
• Dizajn pa pjesën e kofshës për komoditet të shtuar
• Materiali i shkëlqyer nga najloni
• Material transparent deri në bel – i njëjtë si në këmbë
• Material i hollë dhe delikat në prekje (80% poliamid, 20% elastan)