Geta P211 bezh

1.299 L

• Pantallona të holla me ngjyrë të lëkurës prej 20 DEN
• Dizajn me hapje të madhe për komoditet të shtuar
• Model dekorativ në pjesën e brekëve dhe hapjes
• Vizë dekorative e zezë në pjesën e pasme të këmbëve
• Material i shkëlqyer najloni
• Material i butë dhe i lehtë në prekje (80% poliamid, 20% elastin)