Geta P211 të zeza

1.499 L

• çorape të zeza 20 DEN
• dizajn me hapje të madhe për komoditet të shtuar
• model dekorativ në pjesën e brekëve dhe hapjen
• vijë dekorative e zezë në pjesën e pasme të këmbëve
• material i ndritshëm najloni
• material i hollë dhe i butë në prekje (80% poliamid, 20% elastin)