Seksi set 2 pjesëshe Bagirela dhe zi

• sutiene dhe brekë të nxehta me një kombinim gjeometrik të brezave
• brezat e rregullueshëm të supeve dhe një brez qafe – përshtatje perfekte
• mbyllje me shumë faza në pjesën e pasme
• me tela në kupat – mbështetje perfekte dhe formësim i bustit
• brezat e hollë theksojnë ijët
• ornament metalik ari në pjesën e barkut
• prerjet në anët e brekëve shtojnë pikantëri
• kombinimi i pëlhurës transparente dhe të ngjashme me lëkurë të ndritshme – një garanci për rrëfime të mrekullueshme
• material elastik me model printi shtazëror që thekson kurbat (45% poliuretan, 45% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.