Seksi set 2 pjesëshe Chic Amoria dhe zi

4.099 L

• Seti i zi Chic Amoria përbëhet nga një sutjen dhe të brendshme
• Brezat e rregullueshëm dhe mbyllja me shumë faza – sigurojnë përshtatje të përkryer
• Tela tërheqëse – theksojnë bustin
• Varëse e shkëlqyer – tërheq vëmendjen
• Kombinim unik i pëlhurave fleksibël – garanci e rehatisë (94% poliamid, 6% elastan)