Seksi set 2 pjesëshe Delicanta mint

• Gotat e buta, trekëndëshe – komoditet gjatë veshjes
• Brezat e rregullueshëm – përshtaten bukur me trupin
• Did2Fit – sutjeni është plotësisht i rregullueshëm – përshtatje perfekte
• Funda dekorative në brekë dhe sutjen – tërësisht magjepsëse
• Dantella delikate, gjysmë-transparente
• Ngjyra unike, mentë – duket mahnitëse në trup!
• Artikuj në set: sutjen dhe brekë ComfyCut
• Pëlhurë e butë, shumë elastike (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.