Seksi set 2 pjesëshe Giselia blu

3.599 L

• set të brendshme për femra Giselia ngjyrë blu kobalt
• sytjena me kosha teli dhe dekolte të thellë – nxjerr në pah bukur gjoksin
• një gurë çmuar dekorativ midis gjinjve
• mbërthim i rehatshëm në qafë dhe shpinë – mund të përshtatet në trup
• rripa të rregullueshëm
• dantella për femra – shik dhe stil
• brekët seksi theksojnë belin dhe ijët
• material fleksibël dhe i butë (90% poliamid, 10% elastinë)