Seksi set 2 pjesëshe Hunteria dhe kuq

• seti përfshin: sutien dhe tanga
• gotat e sutienit në formë trekëndëshi – pamje e bukur e gjoksit
• mbyllje dhe brezat e sutienit të rregullueshëm – rehati dhe konveniencë
• brezat e supit të dekoruar me shtesa të përshtatshme të materialit – një detaj unik
• rrjetë joshëse nën gjoksin dhe mbi tangat – zbulon diçka
• unazat dekorative zbukurojnë dhe shtojnë karakter
• material i shkëlqyer dhe i qëndisur – prerje unike! (45% poliuretan, 45% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.